KUTIJE ZA HRANU

KUTIJE ZA HRANU


·kutije za picu

Kutije za picu, izrađujemo od troslojne valovite lepenke ili hromokartona u beloj ili sivoj boji u čeiri standardne dimezije (mini,mala,srednja i velika) sa mogućnošću štampe. Kutije su izrađene za pice prečnika 22cm, 26 cm, 33 cm I 45 cm.

·kutije za roštilj

Kutije za pakovanje roštilja ili mesa, izrađujemo u dimenzijama prema vašim potrebama oblepljene aluminijumskom folijom ili  celofanom

·kutije za pomfrit i kokice

Kutije za pomfrit, malih dimenzija, pogodne za pakovanje grickalica, kokica, pomfrita i slično, izrađene od hromo kartona.

·podmetači za picu

Podmetače za picu, trouglastog oblika izrađujemo od hromokartona u dve dimenzije dužine 20 i 25 cm.

·kutije za poslastičarnice

Kutije za pakovanje torti, kolača, rolata i ostalih poslastičarskih proizvoda, izrađene od hromo kartona, pogodne  za upotrebu u poslastičarnicama katering servisima, pekarama i ostalim delatnostima gde se vrši pakovanje i isporuka poslastica ili druge hrane.

Kutije za picu

Kutije za picu, izrađujemo od troslojne valovite lepenke ili hromokartona u beloj ili sivoj boji u četiri standardne dimezije (mini,mala,srednja i velika) sa mogućnošću štampe. Kutije su izrađene za pice prečnika 22cm, 26 cm, 33 cm i 45 cm.

View page »

Podmetači za picu

View page »

Kutije za roštilj

KUTIJE ZA ROŠTILJ Kutije za pakovanje roštilja ili mesa, dimenzija prema vašim potrebama oblepljene aluminijumskom folijom ili  celofanom.

View page »

Kutije za pomfrit i kokice

KUTIJE ZA POMFRIT I KOKICE Kutije za pomfrit i kokice su malih dimenzija, pogodne za pakovanje grickalica, kokica, pomfrita i slično, izrađene od hromo kartona.

View page »

Kutije za poslastičarnice

KUTIJE ZA POSLASTIČARNICE Kutije za pakovanje torti, kolača, rolata i ostalih poslastičarskih proizvoda, izrađene od hromo kartona, pogodne  za upotrebu u poslastičarnicama katering servisima, pekarama i ostalim delatnostima gde se vrši pakovanje i isporuka poslastica ili druge hrane.

View page »