PAPIRNE KESE

Papirne-kese

Papirne kese za hleb

Standardne kese za hleb proizvodimo od smedjeg i belog  natron papira   u nekoliko različitih dimenzija, sa mogućnošću štampe u jednoj, dve, tri ili četiri  boje. Izrađene od 38 ili  40 gramskog  natron papira (po porudžbini izrađujemo i od papira vecih gramaža) koji zadovoljava standarde utvrđene za pakovanje hrane. Pogodne za hleb, veća peciva (đevreci i slično). Širine ovih kesa su najčešće 15 cm, 17 cm,        19 cm ili 30 cm, a dužina je prema zahtevima kupaca do 60 cm. Takođe se mogu koristiti i za pakovanje bilo kojih drugih prehrambenih i  neprehrambenih proizvoda.Ove kese se uglavnom koriste u pekarama i industrijama hleba.

Papirne kese za peciva

Papirne kesice za pekarstvo,  izrađene od 38 ili 40gramskog  papira, koji zadovaljava sve standarde u vezi pakovanja hrane, sa mogućnošću štampe u jednoj do četiri boje. Ove kese su pogodne za perece, đevreke, sendvice, sitne kolače, kiflice i sve ostale pekarske proizvode… . Kese su uglavnom namenjene pekarama i kioscima brze hrane, a izradjuju se u širinama od      10 cm, 12 cm, 15cm ili 17 cm, I dužinom prema zahtevu naručioca. Takođe se mogu koristiti i za pakovanje drugih prehrambenih proizvoda i neprehrambenih proizvoda.

Papirne kese za pljeskavice

Kese za pljeskavice, izrađujemo od 38 ili 40gramskog  papira pogodnog za ovu upotrebu. Kese za pljeskavice imaju dve susedne strane otvorene radi lakseg ubacivanje vrućeg proizvoda. Pogodne za pljeskavice topple sendviče i sl. Takođe se mogu koristiti i za pakovanje palačinki. Ove kese se uglavnom koriste u kioscima brze hrane ili mini pekarama..

Papirne kese za rinfuznu robu

Kesice manjih i srednjih dimenzija , pogodne za pakovanje rinfuznih roba, semenki, kikirikija, čajeva, grickalica, i slično, izradjenih od natron ili šrenc papira, sa mogućnošću štampe od jedne do  četiri boje. Pogodne kao kese za kikiriki, semenke, čajeve, keks, bombone, rinfuznu robu i slično. Takođe se mogu koristiti i za pakovanje bilo kojih praškastih i zrnastih prehrambenih ili ne prehrambenih prozvoda. Ove kese se uglavnom koriste u prodavnicama zdrave hrane, prodavnicama rinfuzne robe, semenkarama, prodavnicama slatkiša i slično, a najčešće su sirine 10,12, ili 15 cm, a dužina zavisi od potrebe samog naručioca.

Papirne kese za voće i povrće

Kese od natrona ili šrenc papira, u nekoliko različitih dimenzija, pogodne za pakovanje voća i povrća, sa mogućnošću štampe. Čvrste, ekološke i praktične, ove kese su pravi izbor za piljarnice, prodavnice zdrave hrane

Papirne kese za kokice

Kesice od belog ili sivog natron papira, za pakovanje kokica za mogućnošću štampe do 4  boje, u dimenzijama prema vasim potrebama

Papirne kese za apoteke

Kesice za apoteke, proizvodimo od belog 40gr natron papira u nekoliko različitih dimenzija, sa mogućnošću štampe Vašeg logotipa ili neke druge aplikacije po Vašoj želji.

Papirne kese za gvoždare

Papirne kesice u više različitih dimenzija, izrađene od debelog papira, za pakovanje šrafova, eksera, šarki, okova i slično. Izrađene od debelog šrenc papira. Pogodne su  za sve sitne metalne i plastične proizvode, kao što su ekseri, šarke, šrafovi i slično.

 

Papirne kese za hleb

Standardne kese za hleb proizvodimo od smedjeg i belog  natron papira   u nekoliko različitih dimenzija, sa mogućnošću štampe u jednoj, dve, tri ili četiri  boje. Izrađene od 38 ili  40 gramskog  natron papira (po porudžbini izrađujemo i od papira vecih gramaža) koji zadovoljava standarde utvrđene za pakovanje hrane. Pogodne za hleb, veća peciva (đevreci i …

View page »

Papirne kese za peciva

Papirne kesice za pekarstvo,  izrađene od 38 ili 40gramskog  papira, koji zadovaljava sve standarde u vezi pakovanja hrane, sa mogućnošću štampe u jednoj do četiri boje. Ove kese su pogodne za perece, đevreke, sendvice, sitne kolače, kiflice i sve ostale pekarske proizvode… . Kese su uglavnom namenjene pekarama i kioscima brze hrane, a izradjuju se u …

View page »

Papirne kese za pljeskavice

Kese za pljeskavice, izrađujemo od 38 ili 40 gramskog  papira pogodnog za ovu upotrebu. Kese za pljeskavice imaju dve susedne strane otvorene radi lakšeg ubacivanje vrućeg proizvoda. Pogodne za pljeskavice topple sendviče i sl. Takođe se mogu koristiti i za pakovanje palačinki. Ove kese se uglavnom koriste u kioscima brze hrane ili mini pekarama.

View page »

Papirne kese za rinfuznu robu

Kesice manjih i srednjih dimenzija , pogodne za pakovanje rinfuznih roba, semenki, kikirikija,čajeva, grickalica, i slično, izradjenih od natron ili šrenc papira, sa mogućnošću štampe od jedne do  četiri boje. Pogodne kao kese za kikiriki, semenke, čajeve, keks, bombone, rinfuznu robu i slično. Takođe se mogu koristiti i za pakovanje bilo kojih praškastih i zrnastih prehrambenih ili …

View page »

Papirne kese za kokice

PAPIRNE KESE ZA KOKICE Kesice od belog ili sivog natron papira, za pakovanje kokica za mogućnošću štampe do 4  boje, u dimenzijama prema vasim potrebama.  

View page »

Papirne kese za voće i povrće

Kese od natrona ili šrenc papira, u nekoliko različitih dimenzija, pogodne za pakovanje voća i povrća, sa mogućnošću štampe. Čvrste, ekološke i praktične, ove kese su pravi izbor za piljarnice, prodavnice zdrave hrane.

View page »

Papirne kese za apoteke

PAPIRNE KESE ZA APOTEKE Kesice za apoteke, proizvodimo od belog 40gr natron papira u nekoliko različitih dimenzija, sa mogućnošću štampe Vašeg logotipa ili neke druge aplikacije po Vašoj želji.

View page »

Papirne kese za gvoždare

Papirne kesice u više različitih dimenzija, izrađene od debelog papira, za pakovanje šrafova, eksera, šarki, okova i slično. Izrađene od debelog šrenc papira. Pogodne su  za sve sitne metalne i plastične proizvode, kao što su ekseri, šarke, šrafovi i slično.

View page »